Woensdag 10:00 – 15:00

Bekijk op kaart

ingang-1

Rondleidingen
Onder begeleiding van een SSN-medewerker kunt u een rondleiding maken door de werkplaats en over het buitenterrein. Hij/zij vertelt daarbij alle in’s en out’s over de SSN, haar geschiedenis en activiteiten en natuurlijk de collectie.

De rondleidingen worden uitsluitend op zaterdagen gegeven en starten om 14:00. Buiten de reguliere entreeprijs vragen wij hiervoor € 1,50 pp.

Bij binnenkomst treft u onze entree en winkel aan. Door het aanschaffen van bijvoorbeeld een leuke koffiebeker of een t-shirt helpt u mee aan het onderhouden van de locomotieven en rijtuigen! Op de 1e etage vindt u onze modelbaan die door de kinderen altijd erg leuk wordt gevonden.

Heeft u vragen, wilt u met een groep komen of wilt u gebruik maken van een speciaal arrangement? Neem dan contact met ons op of kijk op de pagina Verhuur voor meer info en mogelijkheden.